Achternaam AaloufMeer weten over de achternaam Aalouf is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aalouf in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aalouf leven.

De Aalouf achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aalouf, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aalouf zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aalouf

Bekijk kaart van de achternaam Aalouf

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aalouf ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aalouf draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aalouf die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aalouf vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aalouf zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aalouf onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aalouf in de wereld

 1. Spanje Spanje (32)
 2. Frankrijk Frankrijk (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aalouf hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aalouf in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aalouf de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aalouf een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aalouf stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aalouf.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aalouf hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aalouf maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Ahlf
 2. Ailiff
 3. Albouy
 4. Albu
 5. Alef
 6. Alf
 7. Alff
 8. Aliff
 9. Alopa
 10. Alove
 11. Allup
 12. Aleef
 13. Alobo
 14. Alif
 15. Alovy
 16. Alpu
 17. Aloubi
 18. Alub
 19. Allaf
 20. Allub
 21. Ayliff
 22. Alaba
 23. Alabau
 24. Alabi
 25. Alafa
 26. Alaffa
 27. Alava
 28. Alave
 29. Alavi
 30. Alb
 31. Alba
 32. Albao
 33. Albay
 34. Albe
 35. Albea
 36. Albee
 37. Albei
 38. Albi
 39. Albia
 40. Albo