Achternaam AandaMeer weten over de achternaam Aanda is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aanda in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aanda leven.

De Aanda achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aanda, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aanda zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aanda

Bekijk kaart van de achternaam Aanda

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aanda ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aanda draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aanda die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aanda vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aanda zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aanda onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aanda in de wereld

 1. India India (25)
 2. Nigeria Nigeria (18)
 3. Indonesië Indonesië (17)
 4. Pakistan Pakistan (1)
 5. Zimbabwe Zimbabwe (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aanda hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aanda in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aanda de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aanda een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aanda enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aanda. Dit komt doordat de achternaam Aanda vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aanda hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aanda maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aanda, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aanda, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aanda met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Anda
 2. Ahanda
 3. Ahanada
 4. Amada
 5. And
 6. Anday
 7. Ande
 8. Andi
 9. Andia
 10. Ando
 11. Andu
 12. Andua
 13. Andy
 14. Anta
 15. Aundy
 16. Anaida
 17. Amuda
 18. Aamodt
 19. Aamot
 20. Ahmida
 21. Ainat
 22. Amad
 23. Amade
 24. Amadi
 25. Amado
 26. Amadu
 27. Amata
 28. Amdua
 29. Amed
 30. Amedi
 31. Amedo
 32. Amid
 33. Amido
 34. Amnad
 35. Amodia
 36. Amodo
 37. Anat
 38. Andaya
 39. Andoe
 40. Andoh