Achternaam AanestadMeer weten over de achternaam Aanestad is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aanestad in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aanestad leven.

De Aanestad achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aanestad, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aanestad zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aanestad

Bekijk kaart van de achternaam Aanestad

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aanestad ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aanestad draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aanestad die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aanestad vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aanestad zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aanestad onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aanestad in de wereld

 1. Noorwegen Noorwegen (422)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (215)
 3. Canada Canada (11)
 4. Denemarken Denemarken (4)
 5. Zweden Zweden (2)
 6. China China (1)
 7. Engeland Engeland (1)
 8. Mauritius Mauritius (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aanestad hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aanestad in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aanestad de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aanestad een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aanestad enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aanestad stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aanestad.

 1. Anesta
 2. Amestas
 3. Anastas
 4. Anest
 5. Angstadt
 6. Anstadt
 7. Anstead
 8. Ansted
 9. Amistad
 10. Amest
 11. Amesti
 12. Amestoi
 13. Amestoy
 14. Amista
 15. Amstadt
 16. Anast
 17. Anastase
 18. Anastasi
 19. Anasto
 20. Anastos
 21. Ancuta
 22. Angst
 23. Angsten
 24. Angstman
 25. Anniston
 26. Anost
 27. Ansed
 28. Anstel
 29. Ansten
 30. Anstey
 31. Anstie
 32. Anston
 33. Ansty
 34. Anzeta
 35. Aungst
 36. Aunkst
 37. Aniston
 38. Amestass
 39. Amestis
 40. Anstee