Achternaam AangarMeer weten over de achternaam Aangar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aangar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aangar leven.

De Aangar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aangar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aangar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aangar

Bekijk kaart van de achternaam Aangar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aangar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aangar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aangar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aangar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aangar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aangar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aangar in de wereld

 1. India India (4)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aangar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aangar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aangar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aangar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aangar stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aangar.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aangar veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aangar, zoals we kunnen zien.

 1. Aanger
 2. Ahangar
 3. Angar
 4. Ainger
 5. Amgar
 6. Ancar
 7. Angara
 8. Anger
 9. Ansar
 10. Anzar
 11. Aunger
 12. Ahangari
 13. Angear
 14. Amghar
 15. Anajjar
 16. Ancart
 17. Anckar
 18. Angaran
 19. Angern
 20. Angers
 21. Angert
 22. Angeru
 23. Angiari
 24. Angier
 25. Angora
 26. Angran
 27. Angry
 28. Anker
 29. Ankor
 30. Ansara
 31. Ansari
 32. Ansart
 33. Ansary
 34. Ansoar
 35. Anzur
 36. Aungier
 37. Angri
 38. Anjara
 39. Ancor
 40. Anghara