Achternaam AaouadMeer weten over de achternaam Aaouad is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aaouad in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aaouad leven.

De Aaouad achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aaouad, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aaouad zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aaouad

Bekijk kaart van de achternaam Aaouad

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aaouad ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aaouad draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aaouad die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aaouad vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aaouad zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aaouad onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aaouad in de wereld

 1. Marokko Marokko (238)
 2. Spanje Spanje (17)
 3. België België (2)
 4. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aaouad hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aaouad in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aaouad de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aaouad een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aaouad enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aaouad. Dit komt doordat de achternaam Aaouad vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aaouad hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aaouad maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aaouad veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aaouad, zoals we kunnen zien.

 1. Aouad
 2. Aouadi
 3. Aaad
 4. Adoua
 5. Auad
 6. Aoued
 7. Adou
 8. Adua
 9. Ahad
 10. Aiad
 11. Aoude
 12. Atou
 13. Aud
 14. Awad
 15. Awood
 16. Awwad
 17. Ayad
 18. Ayud
 19. Ayyad
 20. Aued
 21. Auat
 22. Ahued
 23. Ahouti
 24. Ayoade
 25. Atahua
 26. Ahead
 27. Ataoui
 28. Aouida
 29. Aouda
 30. Atoui
 31. Adoui
 32. Aouadia
 33. Ada
 34. Adao
 35. Adau
 36. Adaway
 37. Aday
 38. Adaya
 39. Adda
 40. Addae