Achternaam AardemaMeer weten over de achternaam Aardema is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aardema in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aardema leven.

De Aardema achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aardema, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aardema zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aardema

Bekijk kaart van de achternaam Aardema

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aardema ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aardema draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aardema die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aardema vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aardema zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aardema onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aardema in de wereld

 1. Nederland Nederland (758)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (581)
 3. Canada Canada (48)
 4. Zwitserland Zwitserland (9)
 5. Australië Australië (2)
 6. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 7. Duitsland Duitsland (1)
 8. Finland Finland (1)
 9. Engeland Engeland (1)
 10. Griekenland Griekenland (1)
 11. Portugal Portugal (1)
 12. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aardema hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aardema in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aardema de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aardema een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aardema enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aardema, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aardema, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aardema met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Ardena
 2. Ardana
 3. Arden
 4. Ardene
 5. Ardens
 6. Artem
 7. Artemia
 8. Artemi
 9. Arduna
 10. Artemy
 11. Ardamuy
 12. Ardan
 13. Ardanay
 14. Ardanaz
 15. Ardani
 16. Ardant
 17. Ardanza
 18. Ardente
 19. Ardenuy
 20. Ardin
 21. Ardner
 22. Ardoin
 23. Ardon
 24. Ardoun
 25. Arduan
 26. Arduña
 27. Ardyn
 28. Artenay
 29. Artene
 30. Arteni
 31. Artim
 32. Artime
 33. Artman
 34. Artom
 35. Ardans
 36. Ardanz
 37. Arduin
 38. Artemis
 39. Artemisa
 40. Artemus