Achternaam AarhusMeer weten over de achternaam Aarhus is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aarhus in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aarhus leven.

De Aarhus achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aarhus, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aarhus zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aarhus

Bekijk kaart van de achternaam Aarhus

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aarhus ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aarhus draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aarhus die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aarhus vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aarhus zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aarhus onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aarhus in de wereld

 1. Noorwegen Noorwegen (448)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (317)
 3. Denemarken Denemarken (103)
 4. Canada Canada (13)
 5. Zweden Zweden (10)
 6. Schotland Schotland (4)
 7. Kenia Kenia (4)
 8. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (4)
 9. Engeland Engeland (2)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 11. Italië Italië (1)
 12. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aarhus hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aarhus in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aarhus de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aarhus een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aarhus enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aarhus. Dit komt doordat de achternaam Aarhus vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aarhus hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aarhus maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aarhus veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aarhus, zoals we kunnen zien.

 1. Aarous
 2. Aaras
 3. Aarras
 4. Aarris
 5. Araus
 6. Arus
 7. Arrous
 8. Arous
 9. Aarias
 10. Aarush
 11. Aarrass
 12. Airas
 13. Aires
 14. Airos
 15. Araos
 16. Aras
 17. Arauz
 18. Arcs
 19. Arcue
 20. Areas
 21. Areis
 22. Ares
 23. Argua
 24. Argue
 25. Arias
 26. Aries
 27. Arios
 28. Aris
 29. Ariss
 30. Arju
 31. Aros
 32. Arqua
 33. Arque
 34. Arraes
 35. Arrais
 36. Arras
 37. Arrass
 38. Arrausi
 39. Arres
 40. Arries