Achternaam AarstadMeer weten over de achternaam Aarstad is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aarstad in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aarstad leven.

De Aarstad achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aarstad, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aarstad zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aarstad

Bekijk kaart van de achternaam Aarstad

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aarstad ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aarstad draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aarstad die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aarstad vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aarstad zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aarstad onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aarstad in de wereld

 1. Noorwegen Noorwegen (623)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (245)
 3. Canada Canada (22)
 4. Zweden Zweden (11)
 5. België België (10)
 6. Rusland Rusland (4)
 7. Afghanistan Afghanistan (1)
 8. Duitsland Duitsland (1)
 9. Denemarken Denemarken (1)
 10. Estland Estland (1)
 11. Spanje Spanje (1)
 12. Filipijnen Filipijnen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aarstad hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aarstad in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aarstad de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aarstad een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aarstad, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aarstad, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aarstad met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aarestad
 2. Arshad
 3. Arista
 4. Arshid
 5. Arkad
 6. Aristed
 7. Aarseth
 8. Arushad
 9. Aresta
 10. Arsti
 11. Arktan
 12. Arshed
 13. Arstall
 14. Airgood
 15. Araste
 16. Arastey
 17. Arasti
 18. Arastu
 19. Arcada
 20. Arcadi
 21. Archat
 22. Archid
 23. Arcod
 24. Areste
 25. Aresti
 26. Arestin
 27. Arestio
 28. Arestoy
 29. Argeta
 30. Argota
 31. Aristain
 32. Ariste
 33. Aristi
 34. Aristide
 35. Aristil
 36. Aristin
 37. Aristo
 38. Ariston
 39. Aristot
 40. Aristov