Achternaam AasafMeer weten over de achternaam Aasaf is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aasaf in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aasaf leven.

De Aasaf achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aasaf, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aasaf zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aasaf

Bekijk kaart van de achternaam Aasaf

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aasaf ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aasaf draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aasaf die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aasaf vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aasaf zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aasaf onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aasaf in de wereld

 1. India India (8)
 2. Pakistan Pakistan (5)
 3. Engeland Engeland (1)
 4. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aasaf hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aasaf in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aasaf de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aasaf een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aasaf enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aasaf stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aasaf.

 1. Assaf
 2. Asaf
 3. Asif
 4. Assef
 5. Azahaf
 6. Azhaf
 7. Asef
 8. Assaff
 9. Aakef
 10. Asap
 11. Asaff
 12. Azaf
 13. Akhaf
 14. Asf
 15. Asaaf
 16. Assab
 17. Achab
 18. Achafi
 19. Acoff
 20. Acuff
 21. Agaba
 22. Agapay
 23. Agba
 24. Agbay
 25. Akba
 26. Akif
 27. Asaba
 28. Asbaa
 29. Asbai
 30. Asby
 31. Asefa
 32. Asfaw
 33. Asp
 34. Aspa
 35. Aspe
 36. Aspi
 37. Aspy
 38. Assbai
 39. Assefa
 40. Ausby