Achternaam AashiqMeer weten over de achternaam Aashiq is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aashiq in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aashiq leven.

De Aashiq achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aashiq, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aashiq zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aashiq

Bekijk kaart van de achternaam Aashiq

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aashiq ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aashiq draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aashiq die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aashiq vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aashiq zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aashiq onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aashiq in de wereld

 1. Pakistan Pakistan (6098)
 2. Afghanistan Afghanistan (1795)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (278)
 4. India India (180)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (42)
 6. Sri Lanka Sri Lanka (9)
 7. Qatar Qatar (9)
 8. Engeland Engeland (6)
 9. Bangladesh Bangladesh (1)
 10. Bahrein Bahrein (1)
 11. Kazachstan Kazachstan (1)
 12. Rusland Rusland (1)
 13. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)
 14. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aashiq hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aashiq in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aashiq de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aashiq een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aashiq. Dit komt doordat de achternaam Aashiq vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aashiq stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aashiq.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aashiq hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aashiq maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aashiq veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aashiq, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aashiq, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aashiq, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aashiq met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Ashiq
 2. Aachiq
 3. Akashi
 4. Ashik
 5. Achiq
 6. Aakhus
 7. Aaziz
 8. Acasio
 9. Achig
 10. Achik
 11. Agachi
 12. Akash
 13. Ashok
 14. Asis
 15. Assis
 16. Agassi
 17. Akachi
 18. Askis
 19. Agasi
 20. Asig
 21. Agushi
 22. Ashiku
 23. Asik
 24. Akasha
 25. Ashek
 26. Azachi
 27. Achic
 28. Ashish
 29. Aysik
 30. Aazouz
 31. Acaccia
 32. Acacio
 33. Acaso
 34. Achak
 35. Achas
 36. Aches
 37. Achez
 38. Achiga
 39. Achs
 40. Agache