Achternaam AatarMeer weten over de achternaam Aatar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aatar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aatar leven.

De Aatar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aatar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aatar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aatar

Bekijk kaart van de achternaam Aatar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aatar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aatar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aatar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aatar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aatar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aatar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aatar in de wereld

 1. Marokko Marokko (1533)
 2. India India (882)
 3. Frankrijk Frankrijk (66)
 4. Spanje Spanje (17)
 5. Pakistan Pakistan (5)
 6. Canada Canada (2)
 7. België België (1)
 8. Chili Chili (1)
 9. Kazachstan Kazachstan (1)
 10. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aatar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aatar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aatar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aatar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aatar hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aatar maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aatar veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aatar, zoals we kunnen zien.

 1. Aattar
 2. Atar
 3. Attar
 4. Autar
 5. Adar
 6. Ater
 7. Athar
 8. Ator
 9. Attari
 10. Atter
 11. Auter
 12. Autor
 13. Ayter
 14. Adhar
 15. Aitor
 16. Atara
 17. Atare
 18. Attara
 19. Awotar
 20. Aydar
 21. Adair
 22. Adare
 23. Adaro
 24. Addair
 25. Addari
 26. Ader
 27. Adir
 28. Adra
 29. Adrao
 30. Adyer
 31. Ahaidar
 32. Ahidar
 33. Aidara
 34. Aitera
 35. Aitour
 36. Atauri
 37. Atero
 38. Ather
 39. Atri
 40. Audor