Achternaam AbarbanelMeer weten over de achternaam Abarbanel is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abarbanel in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abarbanel leven.

De Abarbanel achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abarbanel, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abarbanel zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abarbanel

Bekijk kaart van de achternaam Abarbanel

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abarbanel ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abarbanel draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abarbanel die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abarbanel vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abarbanel zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abarbanel onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abarbanel in de wereld

 1. Israël Israël (273)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (198)
 3. Rusland Rusland (41)
 4. Canada Canada (25)
 5. Nederland Nederland (9)
 6. Oekraïne Oekraïne (6)
 7. Wit-Rusland Wit-Rusland (4)
 8. Engeland Engeland (3)
 9. België België (1)
 10. Spanje Spanje (1)
 11. Frankrijk Frankrijk (1)
 12. Schotland Schotland (1)
 13. Italië Italië (1)
 14. Kazachstan Kazachstan (1)
 15. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 16. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abarbanel hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abarbanel in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abarbanel de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abarbanel een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abarbanel enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarbanel. Dit komt doordat de achternaam Abarbanel vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abarbanel hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abarbanel maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abarbanel veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abarbanel, zoals we kunnen zien.

 1. Abravanel
 2. Avarvarei
 3. Abrev
 4. Averbach
 5. Avarvari
 6. Abu rabee
 7. Avirvare
 8. Abrebo
 9. Averbeck
 10. Averbuch
 11. Averbukh
 12. Abu arab
 13. Abu rabia
 14. Averbuj
 15. Averbuy
 16. Avrabos
 17. Aperribai
 18. Aperribay
 19. Auberville
 20. Aubreby
 21. Averhoff
 22. Afribo
 23. Averoff
 24. Abou harb
 25. Abaraviciute
 26. Aprovechar