Achternaam AbbafatiMeer weten over de achternaam Abbafati is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abbafati in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abbafati leven.

De Abbafati achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abbafati, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abbafati zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abbafati

Bekijk kaart van de achternaam Abbafati

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abbafati ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abbafati draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abbafati die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abbafati vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abbafati zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abbafati onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abbafati in de wereld

  1. Italië Italië (310)
  2. Zwitserland Zwitserland (15)
  3. Australië Australië (1)
  4. Spanje Spanje (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abbafati hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abbafati in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abbafati de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abbafati een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abbafati hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abbafati maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

  1. Abu-obeid
  2. Abu obaid
  3. Abu abed
  4. Abou abdallah