Achternaam AbberleyMeer weten over de achternaam Abberley is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abberley in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abberley leven.

De Abberley achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abberley, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abberley zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abberley

Bekijk kaart van de achternaam Abberley

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abberley ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abberley draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abberley die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abberley vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abberley zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abberley onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abberley in de wereld

 1. Engeland Engeland (301)
 2. Wales Wales (54)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (33)
 4. Schotland Schotland (28)
 5. Australië Australië (23)
 6. Denemarken Denemarken (5)
 7. Italië Italië (2)
 8. Zwitserland Zwitserland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abberley hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abberley in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abberley de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abberley een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abberley enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abberley. Dit komt doordat de achternaam Abberley vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abberley veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abberley, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abberley, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abberley, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abberley met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aberle
 2. Apperley
 3. Abarle
 4. Aberli
 5. Abrell
 6. Abriel
 7. Aprelev
 8. Aupperle
 9. Aupperlee
 10. Abrile
 11. Aberola
 12. Aberlich
 13. Abrales
 14. Abraila
 15. Abralde
 16. Abraldes
 17. Abraldez
 18. Abrial
 19. Abril
 20. Abrill
 21. Abriola
 22. Abrol
 23. Aprile
 24. Aubarell
 25. Auferil
 26. Averell
 27. Averill
 28. Averoldi
 29. Avrile
 30. Avrille
 31. Abriol
 32. Abarullo
 33. Aubril
 34. Averall
 35. Abrahall
 36. April
 37. Aprili
 38. Aprill
 39. Apuril
 40. Auvril