Achternaam AbeneraMeer weten over de achternaam Abenera is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abenera in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abenera leven.

De Abenera achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abenera, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abenera zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abenera

Bekijk kaart van de achternaam Abenera

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abenera ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abenera draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abenera die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abenera vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abenera zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abenera onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abenera in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (2)
 2. Nauru Nauru (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abenera hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abenera in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abenera de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abenera een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abenera stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abenera.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abenera, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abenera, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abenera met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abner
 2. Abineri
 3. Avenar
 4. Avner
 5. Avenir
 6. Avenieres
 7. Aboamer
 8. Abimerhi
 9. Avenarius
 10. Avonmore
 11. Abu omar
 12. Abou mara
 13. Abou omra
 14. Avenriep
 15. Abounouar
 16. Abumohor
 17. Abou omar
 18. Abou merhi
 19. Appenrodt