Achternaam AbenovaMeer weten over de achternaam Abenova is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abenova in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abenova leven.

De Abenova achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abenova, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abenova zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abenova

Bekijk kaart van de achternaam Abenova

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abenova ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abenova draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abenova die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abenova vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abenova zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abenova onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abenova in de wereld

 1. Kazachstan Kazachstan (5983)
 2. Rusland Rusland (136)
 3. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (39)
 4. Oekraïne Oekraïne (4)
 5. China China (2)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 7. Armenië Armenië (1)
 8. Bulgarije Bulgarije (1)
 9. Engeland Engeland (1)
 10. Griekenland Griekenland (1)
 11. India India (1)
 12. Maleisië Maleisië (1)
 13. Filipijnen Filipijnen (1)
 14. Oezbekistan Oezbekistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abenova hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abenova in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abenova de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abenova een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abenova. Dit komt doordat de achternaam Abenova vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abenova stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abenova.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abenova hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abenova maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abenova veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abenova, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abenova, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abenova, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abenova met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abenov
 2. Abimbola
 3. Abnab
 4. Apenburg
 5. Apanovich
 6. Aufenberg
 7. Abambari
 8. Auffenberg
 9. Abu hanif
 10. Appenberger