Achternaam AdikoMeer weten over de achternaam Adiko is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Adiko in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Adiko leven.

De Adiko achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Adiko, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Adiko zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Adiko

Bekijk kaart van de achternaam Adiko

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Adiko ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Adiko draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Adiko die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Adiko vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Adiko zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Adiko onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Adiko in de wereld

 1. Ivoorkust Ivoorkust (4217)
 2. Benin Benin (900)
 3. Ghana Ghana (623)
 4. Oeganda Oeganda (580)
 5. Indonesië Indonesië (433)
 6. Nigeria Nigeria (242)
 7. Kameroen Kameroen (124)
 8. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (68)
 9. Kazachstan Kazachstan (13)
 10. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (12)
 11. Tsjaad Tsjaad (9)
 12. Canada Canada (8)
 13. Frankrijk Frankrijk (5)
 14. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 15. Oezbekistan Oezbekistan (4)
 16. Niger Niger (4)
 17. Rusland Rusland (4)
 18. Engeland Engeland (3)
 19. België België (2)
 20. Algerije Algerije (2)
 21. Kenia Kenia (2)
 22. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1)
 23. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 24. Zwitserland Zwitserland (1)
 25. Mongolië Mongolië (1)
 26. Noorwegen Noorwegen (1)
 27. Thailand Thailand (1)
 28. Tunesië Tunesië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Adiko hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Adiko in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Adiko de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Adiko een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Adiko. Dit komt doordat de achternaam Adiko vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Adiko stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Adiko.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Adiko veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Adiko, zoals we kunnen zien.

 1. Adoko
 2. Adyko
 3. Adika
 4. Adiego
 5. Adis
 6. Adius
 7. Adix
 8. Atik
 9. Atiki
 10. Atuko
 11. Adouko
 12. Adeke
 13. Atiku
 14. Adak
 15. Adisa
 16. Adisu
 17. Atika
 18. Adjo
 19. Aduku
 20. Adaku
 21. Adios
 22. Adek
 23. Adaiz
 24. Adakai
 25. Adas
 26. Addice
 27. Addicks
 28. Addiego
 29. Addis
 30. Adega
 31. Adekoya
 32. Ades
 33. Adesi
 34. Adesso
 35. Adja
 36. Adje
 37. Adjei
 38. Aduca
 39. Aduza
 40. Adys