Achternaam Al-dosariMeer weten over de achternaam Al-dosari is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Al-dosari in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Al-dosari leven.

De Al-dosari achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Al-dosari, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Al-dosari zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Al-dosari

Bekijk kaart van de achternaam Al-dosari

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Al-dosari ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Al-dosari draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Al-dosari die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Al-dosari vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Al-dosari zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Al-dosari onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Al-dosari in de wereld

 1. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (2584)
 2. Qatar Qatar (1442)
 3. Bahrein Bahrein (73)
 4. Koeweit Koeweit (39)
 5. Irak Irak (16)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 7. Filipijnen Filipijnen (2)
 8. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 9. Australië Australië (1)
 10. Engeland Engeland (1)
 11. Zweden Zweden (1)
 12. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Al-dosari hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Al-dosari in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Al-dosari de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Al-dosari een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Al-dosari. Dit komt doordat de achternaam Al-dosari vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Al-dosari veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Al-dosari, zoals we kunnen zien.

 1. Al dosari
 2. Aldosari
 3. Aldosa
 4. Aldossary
 5. Alidosi
 6. Alados
 7. Aldasa
 8. Aldasoro
 9. Aldigeri
 10. Al dosha
 11. Aldgard
 12. Aldesoro
 13. Aldegani
 14. Aldaca
 15. Aldaco
 16. Aldag
 17. Aldaiz
 18. Aldas
 19. Aldasolo
 20. Aldaz
 21. Aldaza
 22. Aldazo
 23. Aldescu
 24. Aldis
 25. Aldous
 26. Aldstadt
 27. Aldus
 28. Alidas
 29. Altasa
 30. Altesa
 31. Althiser
 32. Altozano
 33. Altzelai
 34. Altzibar
 35. Altzugarai
 36. Altzola
 37. Altzuri
 38. Aldekogarai
 39. Aldaka
 40. Aldako