Achternaam AlgotssonMeer weten over de achternaam Algotsson is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Algotsson in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Algotsson leven.

De Algotsson achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Algotsson, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Algotsson zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Algotsson

Bekijk kaart van de achternaam Algotsson

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Algotsson ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Algotsson draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Algotsson die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Algotsson vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Algotsson zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Algotsson onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Algotsson in de wereld

 1. Zweden Zweden (900)
 2. Estland Estland (8)
 3. Thailand Thailand (8)
 4. Canada Canada (6)
 5. Noorwegen Noorwegen (6)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 7. Engeland Engeland (4)
 8. Duitsland Duitsland (2)
 9. België België (1)
 10. Denemarken Denemarken (1)
 11. Spanje Spanje (1)
 12. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Algotsson hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Algotsson in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Algotsson de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Algotsson een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Algotsson enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Algotsson hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Algotsson maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Algotsson, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Algotsson, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Algotsson met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aleston
 2. Algood
 3. Algota
 4. Aliston
 5. Alliston
 6. Allston
 7. Alston
 8. Algoth
 9. Alcott
 10. Alcuten
 11. Algado
 12. Algeta
 13. Aljets
 14. Allgood
 15. Allstot
 16. Alosete
 17. Alost
 18. Alsteen
 19. Alsten
 20. Alstone
 21. Alstrom
 22. Alkotz
 23. Alsadoon
 24. Alojado
 25. Alcota
 26. Alghadban
 27. Alsood
 28. Al sood
 29. Alqtamin
 30. Alectus
 31. Alstom
 32. Alastor
 33. Al assad
 34. Algate
 35. Aelgoet
 36. Ahlstrom
 37. Al-astal
 38. Al-qattan
 39. Al-saud
 40. Alacot