Achternaam AltraMeer weten over de achternaam Altra is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Altra in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Altra leven.

De Altra achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Altra, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Altra zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Altra

Bekijk kaart van de achternaam Altra

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Altra ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Altra draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Altra die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Altra vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Altra zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Altra onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Altra in de wereld

 1. Indonesië Indonesië (20)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 3. Andorra Andorra (1)
 4. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 5. België België (1)
 6. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 7. Finland Finland (1)
 8. India India (1)
 9. Italië Italië (1)
 10. Mexico Mexico (1)
 11. Nederland Nederland (1)
 12. Rusland Rusland (1)
 13. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Altra hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Altra in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Altra de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Altra een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Altra enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Altra. Dit komt doordat de achternaam Altra vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Altra veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Altra, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Altra, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Altra, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Altra met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Alatra
 2. Altera
 3. Altura
 4. Alatri
 5. Aldora
 6. Aldura
 7. Altar
 8. Alter
 9. Altere
 10. Alteri
 11. Altero
 12. Alters
 13. Altiro
 14. Altorf
 15. Altree
 16. Altron
 17. Altur
 18. Alturo
 19. Aldara
 20. Altrui
 21. Alturk
 22. Altruy
 23. Aldera
 24. Aladro
 25. Alattar
 26. Aldar
 27. Aldaria
 28. Aldart
 29. Alder
 30. Alders
 31. Aldir
 32. Aldorf
 33. Aldred
 34. Aldrei
 35. Aldrey
 36. Aldrin
 37. Altarano
 38. Altares
 39. Altaripa
 40. Altdorf