Achternaam BabiciuMeer weten over de achternaam Babiciu is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Babiciu in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Babiciu leven.

De Babiciu achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Babiciu, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Babiciu zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Babiciu

Bekijk kaart van de achternaam Babiciu

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Babiciu ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Babiciu draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Babiciu die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Babiciu vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Babiciu zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Babiciu onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Babiciu in de wereld

 1. Roemenië Roemenië (390)
 2. Spanje Spanje (12)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 4. België België (1)
 5. Duitsland Duitsland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Babiciu hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Babiciu in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Babiciu de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Babiciu een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Babiciu hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Babiciu maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Babiciu veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Babiciu, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Babiciu, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Babiciu, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Babiciu met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Babici
 2. Babic
 3. Babich
 4. Babick
 5. Babicki
 6. Babicz
 7. Babics
 8. Babaci
 9. Babacci
 10. Babace
 11. Babecki
 12. Babiak
 13. Babij
 14. Babik
 15. Babis
 16. Babish
 17. Babski
 18. Babych
 19. Bibich
 20. Bobic
 21. Bobich
 22. Bobick
 23. Bubic
 24. Bubich
 25. Bebic
 26. Babuscio
 27. Bebeci
 28. Babić
 29. Babaic
 30. Baboc
 31. Babiš
 32. Babiś
 33. Babiuch
 34. Babič
 35. Babeix
 36. Babiac
 37. Babiski
 38. Baboji
 39. Bubicz
 40. Babiuk