Achternaam BacariaMeer weten over de achternaam Bacaria is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bacaria in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bacaria leven.

De Bacaria achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bacaria, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bacaria zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bacaria

Bekijk kaart van de achternaam Bacaria

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bacaria ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bacaria draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bacaria die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bacaria vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bacaria zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bacaria onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bacaria in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (70)
 2. Spanje Spanje (40)
 3. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (4)
 4. Brazilië Brazilië (1)
 5. Filipijnen Filipijnen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bacaria hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bacaria in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bacaria de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bacaria een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bacaria enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bacaria. Dit komt doordat de achternaam Bacaria vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bacaria veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bacaria, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bacaria, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bacaria, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bacaria met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bacara
 2. Bagaria
 3. Becaria
 4. Bucaria
 5. Bacari
 6. Basaria
 7. Bacar
 8. Bacaro
 9. Bacarro
 10. Baccari
 11. Bacera
 12. Bacerra
 13. Bachara
 14. Bachari
 15. Bachri
 16. Bakari
 17. Basara
 18. Bazarra
 19. Beccaria
 20. Bacary
 21. Bocara
 22. Bicari
 23. Bugaria
 24. Baccara
 25. Becari
 26. Bajari
 27. Basoria
 28. Bacri
 29. Becarra
 30. Baccaro
 31. Bachar
 32. Bachir
 33. Bachiri
 34. Bacrau
 35. Bagar
 36. Bagarri
 37. Bagri
 38. Baigrie
 39. Bakar
 40. Bakare