Achternaam BerrielMeer weten over de achternaam Berriel is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Berriel in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Berriel leven.

De Berriel achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Berriel, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Berriel zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Berriel

Bekijk kaart van de achternaam Berriel

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Berriel ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Berriel draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Berriel die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Berriel vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Berriel zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Berriel onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Berriel in de wereld

 1. Uruguay Uruguay (1110)
 2. Brazilië Brazilië (1080)
 3. Mexico Mexico (845)
 4. Spanje Spanje (299)
 5. Cuba Cuba (227)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (101)
 7. Australië Australië (52)
 8. Argentinië Argentinië (46)
 9. Venezuela Venezuela (32)
 10. Algerije Algerije (4)
 11. Zweden Zweden (4)
 12. Ecuador Ecuador (3)
 13. Canada Canada (2)
 14. Chili Chili (2)
 15. Duitsland Duitsland (2)
 16. België België (1)
 17. Colombia Colombia (1)
 18. Maleisië Maleisië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Berriel hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Berriel in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Berriel de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Berriel een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Berriel veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Berriel, zoals we kunnen zien.

 1. Barriel
 2. Berrel
 3. Berrill
 4. Birriel
 5. Borriel
 6. Burriel
 7. Beriel
 8. Barrel
 9. Barrial
 10. Barril
 11. Barriol
 12. Berail
 13. Berel
 14. Berhil
 15. Berill
 16. Berral
 17. Berrell
 18. Birrel
 19. Borrel
 20. Borriol
 21. Borroel
 22. Borruel
 23. Bourriel
 24. Briel
 25. Buriel
 26. Burrel
 27. Burrial
 28. Burril
 29. Burrill
 30. Burriol
 31. Burruel
 32. Berlie
 33. Boriel
 34. Berwill
 35. Bariel
 36. Berrouel
 37. Berriola
 38. Barruel
 39. Borrill
 40. Barail