Achternaam BerzunzaMeer weten over de achternaam Berzunza is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Berzunza in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Berzunza leven.

De Berzunza achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Berzunza, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Berzunza zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Berzunza

Bekijk kaart van de achternaam Berzunza

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Berzunza ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Berzunza draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Berzunza die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Berzunza vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Berzunza zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Berzunza onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Berzunza in de wereld

 1. Mexico Mexico (1799)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (59)
 3. Canada Canada (7)
 4. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (4)
 5. Australië Australië (1)
 6. Brazilië Brazilië (1)
 7. Spanje Spanje (1)
 8. Maleisië Maleisië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Berzunza hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Berzunza in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Berzunza de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Berzunza een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Berzunza. Dit komt doordat de achternaam Berzunza vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Berzunza hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Berzunza maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Berganza
 2. Berzina
 3. Barzana
 4. Barzena
 5. Bercena
 6. Berezhna
 7. Berezina
 8. Berganzo
 9. Bergonia
 10. Bergonzi
 11. Bergonzo
 12. Berkun
 13. Bersina
 14. Berzin
 15. Berzins
 16. Berzon
 17. Bergantza
 18. Berzano
 19. Bergna
 20. Berzan
 21. Berzoni
 22. Berguno
 23. Brzana
 24. Berzani
 25. Berzen
 26. Berzons
 27. Barcena
 28. Barcina
 29. Barsina
 30. Barzano
 31. Barzanti
 32. Barzon
 33. Bercin
 34. Bercume
 35. Berezin
 36. Bereznak
 37. Berezny
 38. Bergan
 39. Bergant
 40. Bergante