Achternaam BešovićMeer weten over de achternaam Bešović is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bešović in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bešović leven.

De Bešović achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bešović, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bešović zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bešović

Bekijk kaart van de achternaam Bešović

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bešović ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bešović draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bešović die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bešović vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bešović zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bešović onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bešović in de wereld

 1. Montenegro Montenegro (246)
 2. Servië Servië (76)
 3. Kosovo Kosovo (28)
 4. Kroatië Kroatië (14)
 5. Bosnië en Herzegovina Bosnië en Herzegovina (9)
 6. Spanje Spanje (1)
 7. Macedonië Macedonië (1)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bešović hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bešović in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bešović de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bešović een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bešović hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bešović maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bešović veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bešović, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bešović, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bešović, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bešović met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bešević
 2. Begović
 3. Bošković
 4. Božović
 5. Bušković
 6. Bećović
 7. Baćović
 8. Bigović
 9. Baković
 10. Bajković
 11. Bajović
 12. Bogović
 13. Bojković
 14. Bojović
 15. Backović
 16. Bauković
 17. Bozović
 18. Begovic
 19. Begovich
 20. Bukvić
 21. Beacovich
 22. Bogovich
 23. Bojovic
 24. Boscovich
 25. Boskovic
 26. Boskovich
 27. Bozovich
 28. Bukovich
 29. Bogovic
 30. Buckovich
 31. Boškovska
 32. Boškovski
 33. Biševac
 34. Boševska
 35. Boševski
 36. Basovich
 37. Biscovish
 38. Bukovica
 39. Bosovic
 40. Boscovic