Achternaam BesalduchMeer weten over de achternaam Besalduch is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besalduch in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besalduch leven.

De Besalduch achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besalduch, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besalduch zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besalduch

Bekijk kaart van de achternaam Besalduch

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besalduch ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besalduch draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besalduch die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besalduch vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besalduch zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besalduch onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besalduch in de wereld

 1. Spanje Spanje (309)
 2. Frankrijk Frankrijk (37)
 3. Italië Italië (34)
 4. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (23)
 5. Chili Chili (13)
 6. Brazilië Brazilië (1)
 7. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besalduch hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besalduch in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besalduch de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besalduch een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Besalduch stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besalduch.

 1. Basaldu
 2. Basaldua
 3. Bazaldua
 4. Basualdua
 5. Basalduaga
 6. Bagalde
 7. Basallote
 8. Basildo
 9. Basualdo
 10. Begault
 11. Besolt
 12. Bezold
 13. Bosold
 14. Bujaldon
 15. Basaletti
 16. Basalti
 17. Bozaldes
 18. Bacallado
 19. Basualto
 20. Basulto
 21. Beausault
 22. Bisleti
 23. Boslet
 24. Boslett
 25. Boujloud
 26. Bujold
 27. Buzaladze
 28. Basilides
 29. Bassaletti
 30. Bosselut
 31. Basoalto
 32. Bouclaud
 33. Bazoaldo
 34. Basiladze
 35. Basilidze
 36. Baklouti
 37. Bashualdo
 38. Beccaletto
 39. Bassildo
 40. Bekhaled