Achternaam BesaluMeer weten over de achternaam Besalu is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besalu in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besalu leven.

De Besalu achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besalu, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besalu zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besalu

Bekijk kaart van de achternaam Besalu

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besalu ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besalu draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besalu die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besalu vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besalu zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besalu onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besalu in de wereld

 1. Spanje Spanje (172)
 2. Argentinië Argentinië (12)
 3. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (4)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besalu hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besalu in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besalu de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besalu een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besalu. Dit komt doordat de achternaam Besalu vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Besalu stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besalu.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Besalu hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besalu maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Besalu, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Besalu, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Besalu met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bacalu
 2. Basal
 3. Basala
 4. Basalo
 5. Begal
 6. Bekal
 7. Bekale
 8. Besel
 9. Besl
 10. Besle
 11. Besliu
 12. Besoli
 13. Bekali
 14. Becali
 15. Bessala
 16. Begala
 17. Begali
 18. Baslu
 19. Basolu
 20. Besalla
 21. Besleu
 22. Basaly
 23. Besil
 24. Bacal
 25. Bacale
 26. Bacall
 27. Bagala
 28. Bakal
 29. Bakala
 30. Bakale
 31. Bakali
 32. Basail
 33. Basalio
 34. Basalla
 35. Basallo
 36. Bascle
 37. Basel
 38. Basela
 39. Basgall
 40. Basil