Achternaam BesleuMeer weten over de achternaam Besleu is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besleu in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besleu leven.

De Besleu achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besleu, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besleu zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besleu

Bekijk kaart van de achternaam Besleu

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besleu ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besleu draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besleu die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besleu vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besleu zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besleu onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besleu in de wereld

 1. Moldavië Moldavië (124)
 2. Italië Italië (1)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besleu hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besleu in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besleu de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besleu een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Besleu enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Besleu stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besleu.

 1. Besle
 2. Besley
 3. Besliu
 4. Baslee
 5. Basley
 6. Beasley
 7. Beesley
 8. Beglau
 9. Begle
 10. Begley
 11. Beisley
 12. Besalu
 13. Besel
 14. Beshel
 15. Besl
 16. Bessel
 17. Bexley
 18. Bisley
 19. Bosle
 20. Bosley
 21. Bysley
 22. Beshlei
 23. Basle
 24. Baslu
 25. Bezley
 26. Busley
 27. Bacle
 28. Bagley
 29. Baisle
 30. Baisley
 31. Bakle
 32. Bakley
 33. Bascle
 34. Basel
 35. Baseley
 36. Basile
 37. Basileo
 38. Basl
 39. Baslow
 40. Bassel