Achternaam BesleyMeer weten over de achternaam Besley is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besley in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besley leven.

De Besley achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besley, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besley zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besley

Bekijk kaart van de achternaam Besley

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besley ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besley draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besley die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besley vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besley zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besley onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besley in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (562)
 2. Engeland Engeland (412)
 3. Australië Australië (204)
 4. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (100)
 5. Canada Canada (89)
 6. Jamaica Jamaica (62)
 7. Wales Wales (51)
 8. Filipijnen Filipijnen (27)
 9. Frankrijk Frankrijk (7)
 10. Iran Iran (3)
 11. Rusland Rusland (3)
 12. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 13. Thailand Thailand (2)
 14. Brazilië Brazilië (1)
 15. Noord-Ierland Noord-Ierland (1)
 16. Hong Kong Hong Kong (1)
 17. Indonesië Indonesië (1)
 18. Ierland Ierland (1)
 19. India India (1)
 20. Cambodja Cambodja (1)
 21. Nederland Nederland (1)
 22. Singapore Singapore (1)
 23. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besley hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besley in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besley de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besley een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besley. Dit komt doordat de achternaam Besley vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Besley hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besley maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Besley veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Besley, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Besley, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Besley, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Besley met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Basley
 2. Beasley
 3. Beesley
 4. Begley
 5. Beisley
 6. Besle
 7. Bexley
 8. Bisley
 9. Bosley
 10. Bysley
 11. Besleu
 12. Bezley
 13. Busley
 14. Bagley
 15. Baisley
 16. Bakley
 17. Baseley
 18. Baslee
 19. Bausley
 20. Baxley
 21. Bazley
 22. Beagley
 23. Beakley
 24. Beasly
 25. Beazley
 26. Beckley
 27. Beekley
 28. Beezley
 29. Begle
 30. Begly
 31. Besel
 32. Beshel
 33. Besl
 34. Besliu
 35. Bessel
 36. Bigley
 37. Bogley
 38. Bosle
 39. Bossley
 40. Bousley