Achternaam BesanMeer weten over de achternaam Besan is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besan in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besan leven.

De Besan achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besan, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besan zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besan

Bekijk kaart van de achternaam Besan

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besan ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besan draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besan die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besan vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besan zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besan onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besan in de wereld

 1. India India (3091)
 2. Indonesië Indonesië (1083)
 3. Wit-Rusland Wit-Rusland (280)
 4. Nigeria Nigeria (130)
 5. Moldavië Moldavië (98)
 6. Rusland Rusland (60)
 7. Filipijnen Filipijnen (48)
 8. Duitsland Duitsland (20)
 9. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (18)
 10. Oekraïne Oekraïne (15)
 11. Brazilië Brazilië (15)
 12. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (11)
 13. Benin Benin (9)
 14. Jemen Jemen (8)
 15. Nederland Nederland (7)
 16. Canada Canada (6)
 17. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 18. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 19. Jordanië Jordanië (2)
 20. Zambia Zambia (1)
 21. Australië Australië (1)
 22. Zwitserland Zwitserland (1)
 23. Chili Chili (1)
 24. Costa Rica Costa Rica (1)
 25. Frankrijk Frankrijk (1)
 26. Israël Israël (1)
 27. Iran Iran (1)
 28. Litouwen Litouwen (1)
 29. Mexico Mexico (1)
 30. Pakistan Pakistan (1)
 31. Roemenië Roemenië (1)
 32. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besan hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besan in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besan de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besan een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Besan enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besan. Dit komt doordat de achternaam Besan vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Besan stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Besan hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besan maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Besan veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Besan, zoals we kunnen zien.

 1. Basan
 2. Becan
 3. Began
 4. Bejan
 5. Besana
 6. Besen
 7. Beson
 8. Bessan
 9. Besyn
 10. Busan
 11. Besin
 12. Baasan
 13. Bacan
 14. Baesen
 15. Bagan
 16. Baisan
 17. Bajan
 18. Bakan
 19. Basani
 20. Basano
 21. Basany
 22. Basen
 23. Bashan
 24. Basian
 25. Basin
 26. Bason
 27. Bassan
 28. Basyn
 29. Bausan
 30. Bazan
 31. Beagan
 32. Beasain
 33. Beason
 34. Becana
 35. Becin
 36. Becon
 37. Beeson
 38. Begam
 39. Begany
 40. Beggan