Achternaam BesançonMeer weten over de achternaam Besançon is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besançon in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besançon leven.

De Besançon achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besançon, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besançon zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besançon

Bekijk kaart van de achternaam Besançon

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besançon ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besançon draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besançon die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besançon vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besançon zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besançon onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besançon in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (184)
 2. Zwitserland Zwitserland (158)
 3. Nederland Nederland (11)
 4. België België (10)
 5. Algerije Algerije (2)
 6. Australië Australië (1)
 7. Canada Canada (1)
 8. Spanje Spanje (1)
 9. Engeland Engeland (1)
 10. Italië Italië (1)
 11. Marokko Marokko (1)
 12. Maleisië Maleisië (1)
 13. Nieuw-Caledonië Nieuw-Caledonië (1)
 14. Singapore Singapore (1)
 15. Taiwan Taiwan (1)
 16. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besançon hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besançon in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besançon de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besançon een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Besançon stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besançon.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Besançon veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Besançon, zoals we kunnen zien.

 1. Besancon
 2. Besanson
 3. Bezanson
 4. Besance
 5. Besancenot
 6. Besanguiz
 7. Bosanko
 8. Besangiz
 9. Basañez
 10. Basanes
 11. Basmaison
 12. Beckington
 13. Besancenet
 14. Besanceney
 15. Bescansa
 16. Besing
 17. Besinge
 18. Besinger
 19. Besong
 20. Besonias
 21. Bisañez
 22. Bisanz
 23. Bosanac
 24. Bosanquet
 25. Boshnakov
 26. Bosinos
 27. Bujanos
 28. Basanisi
 29. Bassango
 30. Basenko
 31. Bosenko
 32. Basanga
 33. Bisang
 34. Bekanga
 35. Basencyan
 36. Bejang
 37. Bijanjan
 38. Besins
 39. Busanga
 40. Busnego