Achternaam BeserMeer weten over de achternaam Beser is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beser in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beser leven.

De Beser achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beser, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beser zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beser

Bekijk kaart van de achternaam Beser

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beser ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beser draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beser die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beser vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beser zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beser onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beser in de wereld

 1. Spanje Spanje (243)
 2. Duitsland Duitsland (220)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (158)
 4. Indonesië Indonesië (102)
 5. Brazilië Brazilië (41)
 6. Polen Polen (30)
 7. Kroatië Kroatië (16)
 8. Nederland Nederland (12)
 9. Engeland Engeland (7)
 10. Zweden Zweden (7)
 11. Argentinië Argentinië (6)
 12. Israël Israël (5)
 13. Rusland Rusland (4)
 14. Zwitserland Zwitserland (2)
 15. Frankrijk Frankrijk (2)
 16. India India (2)
 17. Noorwegen Noorwegen (2)
 18. Filipijnen Filipijnen (2)
 19. Thailand Thailand (1)
 20. Amerikaans-Samoa Amerikaans-Samoa (1)
 21. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 22. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1)
 23. Bosnië en Herzegovina Bosnië en Herzegovina (1)
 24. België België (1)
 25. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 26. Algerije Algerije (1)
 27. Ierland Ierland (1)
 28. Moldavië Moldavië (1)
 29. Rwanda Rwanda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beser hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beser in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beser de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beser een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beser enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Beser hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beser maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Beser veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Beser, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beser, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beser, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beser met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Baser
 2. Becer
 3. Beger
 4. Beiser
 5. Beker
 6. Besar
 7. Besher
 8. Besier
 9. Besser
 10. Bieser
 11. Biser
 12. Boeser
 13. Boser
 14. Buser
 15. Bezer
 16. Bager
 17. Bajer
 18. Baker
 19. Basar
 20. Basher
 21. Basier
 22. Basir
 23. Basker
 24. Bauser
 25. Baxer
 26. Bazer
 27. Beazer
 28. Becar
 29. Becera
 30. Becher
 31. Becker
 32. Beeker
 33. Beezer
 34. Begger
 35. Begor
 36. Beguer
 37. Begur
 38. Beisser
 39. Beixer
 40. Beizer