Achternaam BessardMeer weten over de achternaam Bessard is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bessard in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bessard leven.

De Bessard achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bessard, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bessard zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bessard

Bekijk kaart van de achternaam Bessard

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bessard ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bessard draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bessard die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bessard vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bessard zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bessard onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bessard in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (1678)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (431)
 3. Zwitserland Zwitserland (349)
 4. Haïti Haïti (100)
 5. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (23)
 6. Ecuador Ecuador (7)
 7. Canada Canada (6)
 8. Nieuw-Caledonië Nieuw-Caledonië (4)
 9. Denemarken Denemarken (3)
 10. Brazilië Brazilië (2)
 11. Australië Australië (1)
 12. België België (1)
 13. Engeland Engeland (1)
 14. Frans Polynesië Frans Polynesië (1)
 15. Filipijnen Filipijnen (1)
 16. Senegal Senegal (1)
 17. Turks- en Caicoseilanden Turks- en Caicoseilanden (1)
 18. Vietnam Vietnam (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bessard hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bessard in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bessard de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bessard een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bessard enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessard. Dit komt doordat de achternaam Bessard vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bessard stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessard.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bessard hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessard maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bessard, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bessard, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bessard met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bassard
 2. Besard
 3. Bossard
 4. Bussard
 5. Bessuard
 6. Bassart
 7. Beccard
 8. Bechard
 9. Beckard
 10. Begard
 11. Besardi
 12. Bessert
 13. Bezard
 14. Bisard
 15. Bisgard
 16. Bishard
 17. Boshard
 18. Bossart
 19. Bosshard
 20. Boussard
 21. Busard
 22. Bushard
 23. Bussart
 24. Bossardt
 25. Boissard
 26. Boisard
 27. Becard
 28. Bosward
 29. Bagard
 30. Basart
 31. Bauzard
 32. Beaugard
 33. Beausart
 34. Beaussart
 35. Becart
 36. Beisert
 37. Bichard
 38. Bisart
 39. Biscardi
 40. Bisgaard