Achternaam BessatMeer weten over de achternaam Bessat is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bessat in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bessat leven.

De Bessat achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bessat, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bessat zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bessat

Bekijk kaart van de achternaam Bessat

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bessat ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bessat draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bessat die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bessat vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bessat zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bessat onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bessat in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (326)
 2. Marokko Marokko (136)
 3. Zwitserland Zwitserland (63)
 4. Filipijnen Filipijnen (35)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (13)
 6. Libanon Libanon (2)
 7. Canada Canada (1)
 8. Duitsland Duitsland (1)
 9. Algerije Algerije (1)
 10. Luxemburg Luxemburg (1)
 11. Mauritanië Mauritanië (1)
 12. Qatar Qatar (1)
 13. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bessat hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bessat in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bessat de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bessat een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bessat enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessat. Dit komt doordat de achternaam Bessat vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bessat stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessat.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bessat hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessat maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bassat
 2. Besset
 3. Bessot
 4. Besst
 5. Bissat
 6. Basset
 7. Bassot
 8. Bausat
 9. Beast
 10. Becoat
 11. Beest
 12. Begat
 13. Beist
 14. Beost
 15. Bescot
 16. Besett
 17. Bessett
 18. Best
 19. Besta
 20. Beust
 21. Bezzat
 22. Bisset
 23. Bissot
 24. Boesset
 25. Boissat
 26. Bosset
 27. Bossot
 28. Bossut
 29. Busset
 30. Bussot
 31. Behjat
 32. Busst
 33. Bassit
 34. Bekkat
 35. Baessato
 36. Beyzat
 37. Bessaid
 38. Bissatt
 39. Baghat
 40. Bajat