Achternaam BesseghirMeer weten over de achternaam Besseghir is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besseghir in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besseghir leven.

De Besseghir achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besseghir, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besseghir zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besseghir

Bekijk kaart van de achternaam Besseghir

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besseghir ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besseghir draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besseghir die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besseghir vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besseghir zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besseghir onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besseghir in de wereld

 1. Algerije Algerije (1658)
 2. België België (30)
 3. Frankrijk Frankrijk (23)
 4. Zwitserland Zwitserland (2)
 5. Canada Canada (1)
 6. Engeland Engeland (1)
 7. Maleisië Maleisië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besseghir hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besseghir in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besseghir de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besseghir een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Besseghir enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Besseghir veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Besseghir, zoals we kunnen zien.

 1. Bessaghir
 2. Bissegger
 3. Besecker
 4. Bissessar
 5. Bissessur
 6. Bossecker
 7. Bisseker
 8. Bassecourt
 9. Beausejour
 10. Biesecker
 11. Boesiger
 12. Bosecker
 13. Bucheger
 14. Buchegger
 15. Bisesser
 16. Bausejour
 17. Bissiker
 18. Basazar
 19. Bosacker
 20. Bouzekri
 21. Buchser
 22. Busacker
 23. Bsikri
 24. Bouzecour
 25. Bisiker
 26. Basaguren
 27. Basasoro
 28. Bocicor
 29. Bouchkour
 30. Boukhzar
 31. Bouzakri
 32. Bouzekry
 33. Bezziccheri
 34. Baqaquri
 35. Beauséjour
 36. Bouchaker
 37. Besiekierski
 38. Bisacre
 39. Beachcroft
 40. Biesiekierski