Achternaam BessererMeer weten over de achternaam Besserer is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besserer in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besserer leven.

De Besserer achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besserer, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besserer zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besserer

Bekijk kaart van de achternaam Besserer

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besserer ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besserer draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besserer die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besserer vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besserer zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besserer onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besserer in de wereld

 1. Duitsland Duitsland (384)
 2. Frankrijk Frankrijk (184)
 3. Canada Canada (155)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (103)
 5. Argentinië Argentinië (41)
 6. Mexico Mexico (31)
 7. Zwitserland Zwitserland (30)
 8. Chili Chili (23)
 9. Spanje Spanje (7)
 10. Zweden Zweden (7)
 11. België België (3)
 12. Rusland Rusland (3)
 13. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 14. Peru Peru (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besserer hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besserer in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besserer de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besserer een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Besserer enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Besserer veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Besserer, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Besserer, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Besserer, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Besserer met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Becherer
 2. Bescherer
 3. Basarir
 4. Besrour
 5. Boughrara
 6. Bougherara
 7. Bigurrarena
 8. Bigurriarena