Achternaam BessermanMeer weten over de achternaam Besserman is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besserman in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besserman leven.

De Besserman achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besserman, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besserman zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besserman

Bekijk kaart van de achternaam Besserman

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besserman ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besserman draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besserman die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besserman vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besserman zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besserman onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besserman in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (227)
 2. Israël Israël (53)
 3. Brazilië Brazilië (13)
 4. Frankrijk Frankrijk (10)
 5. Australië Australië (6)
 6. Engeland Engeland (5)
 7. Canada Canada (2)
 8. Argentinië Argentinië (1)
 9. Denemarken Denemarken (1)
 10. Spanje Spanje (1)
 11. Rusland Rusland (1)
 12. Thailand Thailand (1)
 13. Amerikaanse Maagdeneilanden Amerikaanse Maagdeneilanden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besserman hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besserman in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besserman de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besserman een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besserman. Dit komt doordat de achternaam Besserman vaak mutaties heeft ondergaan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Besserman, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Besserman, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Besserman met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bosserman
 2. Bauserman
 3. Beckerman
 4. Bekerman
 5. Beseran
 6. Baggerman
 7. Beckermann
 8. Bessarion
 9. Basarman
 10. Basaran
 11. Bascaran
 12. Baskaran
 13. Becherand
 14. Begerano
 15. Bejaran
 16. Bejerano
 17. Boeckermann
 18. Boisserand
 19. Bagherian
 20. Boisseranc
 21. Baquerin
 22. Baquiran
 23. Bazarian
 24. Beaugrand
 25. Bechorn
 26. Beckering
 27. Begram
 28. Bejarano
 29. Bekkering
 30. Beschorn
 31. Bhaskaran
 32. Bisram
 33. Bocharan
 34. Bogran
 35. Bokern
 36. Boquerin
 37. Boscheron
 38. Boukarma
 39. Boussiron
 40. Buquerin