Achternaam BesslerMeer weten over de achternaam Bessler is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bessler in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bessler leven.

De Bessler achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bessler, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bessler zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bessler

Bekijk kaart van de achternaam Bessler

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bessler ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bessler draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bessler die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bessler vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bessler zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bessler onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bessler in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (1510)
 2. Duitsland Duitsland (935)
 3. Brazilië Brazilië (107)
 4. Israël Israël (58)
 5. Zwitserland Zwitserland (43)
 6. Frankrijk Frankrijk (28)
 7. Canada Canada (24)
 8. Argentinië Argentinië (23)
 9. Engeland Engeland (6)
 10. Polen Polen (4)
 11. Rusland Rusland (4)
 12. China China (2)
 13. Spanje Spanje (2)
 14. Japan Japan (2)
 15. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (2)
 16. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 17. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 18. Ierland Ierland (1)
 19. Italië Italië (1)
 20. Zweden Zweden (1)
 21. Slowakije Slowakije (1)
 22. Turkije Turkije (1)
 23. Oekraïne Oekraïne (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bessler hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bessler in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bessler de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bessler een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessler. Dit komt doordat de achternaam Bessler vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bessler stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessler.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bessler hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessler maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bessler veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bessler, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bessler, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bessler, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bessler met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Baessler
 2. Bassler
 3. Beisler
 4. Beseler
 5. Besler
 6. Bissler
 7. Bossler
 8. Bussler
 9. Beasler
 10. Baesler
 11. Baseler
 12. Basler
 13. Baszler
 14. Bechler
 15. Beckler
 16. Begler
 17. Beucler
 18. Bosler
 19. Busler
 20. Bosseler
 21. Boesler
 22. Bassaler
 23. Beslier
 24. Bachler
 25. Baechler
 26. Bashlor
 27. Basselier
 28. Beachler
 29. Beaucler
 30. Beechler
 31. Beichler
 32. Bichler
 33. Bickler
 34. Bicksler
 35. Biechler
 36. Bieghler
 37. Biegler
 38. Bigler
 39. Bixler
 40. Bockler