Achternaam BestaevMeer weten over de achternaam Bestaev is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bestaev in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bestaev leven.

De Bestaev achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bestaev, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bestaev zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bestaev

Bekijk kaart van de achternaam Bestaev

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bestaev ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bestaev draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bestaev die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bestaev vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bestaev zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bestaev onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bestaev in de wereld

 1. Rusland Rusland (1282)
 2. Georgië Georgië (281)
 3. Zuid-Ossetië Zuid-Ossetië (54)
 4. Oekraïne Oekraïne (37)
 5. Kazachstan Kazachstan (32)
 6. Transnistrië Transnistrië (9)
 7. Abchazië Abchazië (3)
 8. Wit-Rusland Wit-Rusland (2)
 9. Armenië Armenië (1)
 10. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 11. Moldavië Moldavië (1)
 12. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bestaev hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bestaev in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bestaev de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bestaev een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bestaev veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bestaev, zoals we kunnen zien.

 1. Bekhteev
 2. Bostaph
 3. Bastable
 4. Bective
 5. Beketov
 6. Bustabad
 7. Bekzadaev
 8. Baktybaev
 9. Bosdaves
 10. Bookstaver
 11. Bougtab
 12. Baktybek
 13. Boztepe
 14. Bastevole
 15. Bougtib
 16. Bazatova
 17. Bustuoabad
 18. Beketovich
 19. Bouchatab
 20. Buchtová
 21. Bogoduhov
 22. Basketfield
 23. Biju duval
 24. Bagdavadze
 25. Bouchtoubi
 26. Bezoet de bie
 27. Boughtflower
 28. Boccadifuoco
 29. Bekkat berkani
 30. Bigot de preameneu