Achternaam BethoMeer weten over de achternaam Betho is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betho in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betho leven.

De Betho achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betho, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betho zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betho

Bekijk kaart van de achternaam Betho

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betho ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betho draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betho die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betho vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betho zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betho onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betho in de wereld

 1. Nigeria Nigeria (77)
 2. Niger Niger (30)
 3. Brazilië Brazilië (16)
 4. Ivoorkust Ivoorkust (14)
 5. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (13)
 6. Indonesië Indonesië (11)
 7. Kameroen Kameroen (2)
 8. Armenië Armenië (1)
 9. Ecuador Ecuador (1)
 10. Frankrijk Frankrijk (1)
 11. India India (1)
 12. Malawi Malawi (1)
 13. Mozambique Mozambique (1)
 14. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)
 15. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)
 16. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betho hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betho in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betho de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betho een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betho hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betho maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betho veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betho, zoals we kunnen zien.

 1. Batho
 2. Beth
 3. Betha
 4. Bethe
 5. Beto
 6. Beteo
 7. Bethy
 8. Betto
 9. Bath
 10. Batha
 11. Bathe
 12. Bato
 13. Batto
 14. Beado
 15. Beath
 16. Beato
 17. Beddo
 18. Bedo
 19. Beethe
 20. Beith
 21. Beito
 22. Bet
 23. Beta
 24. Bete
 25. Bethay
 26. Bethea
 27. Bethue
 28. Beti
 29. Betou
 30. Bett
 31. Betta
 32. Bette
 33. Betti
 34. Betty
 35. Beuth
 36. Bieth
 37. Bieto
 38. Bito
 39. Bitto
 40. Boeto