Achternaam BetlerMeer weten over de achternaam Betler is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betler in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betler leven.

De Betler achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betler, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betler zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betler

Bekijk kaart van de achternaam Betler

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betler ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betler draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betler die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betler vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betler zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betler onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betler in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (336)
 2. Polen Polen (142)
 3. Letland Letland (17)
 4. Frankrijk Frankrijk (12)
 5. Brazilië Brazilië (10)
 6. Oekraïne Oekraïne (10)
 7. Rusland Rusland (5)
 8. Singapore Singapore (4)
 9. Kameroen Kameroen (1)
 10. Duitsland Duitsland (1)
 11. Grenada Grenada (1)
 12. Ierland Ierland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betler hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betler in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betler de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betler een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betler enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betler. Dit komt doordat de achternaam Betler vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betler stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betler.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betler hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betler maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betler veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betler, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betler, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betler, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betler met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Beetler
 2. Beitler
 3. Beteler
 4. Bettler
 5. Beutler
 6. Bitler
 7. Botler
 8. Butler
 9. Batller
 10. Beidler
 11. Beydler
 12. Bittler
 13. Boettler
 14. Boteler
 15. Budler
 16. Buteler
 17. Buttler
 18. Butiler
 19. Bütler
 20. Bataller
 21. Batiller
 22. Baudler
 23. Boteller
 24. Botiller
 25. Botteler
 26. Bowdler
 27. Butlerov
 28. Butteler
 29. Buttlar
 30. Bitteler
 31. Büttler
 32. Batlleria
 33. Batllori
 34. Botellero
 35. Botillier
 36. Boutelier
 37. Boutilier
 38. Bouteiller
 39. Boutellier
 40. Bouthelier