Achternaam BettaninMeer weten over de achternaam Bettanin is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettanin in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettanin leven.

De Bettanin achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettanin, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettanin zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettanin

Bekijk kaart van de achternaam Bettanin

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettanin ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettanin draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettanin die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettanin vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettanin zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettanin onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettanin in de wereld

 1. Italië Italië (552)
 2. Brazilië Brazilië (423)
 3. Australië Australië (86)
 4. Argentinië Argentinië (30)
 5. Spanje Spanje (7)
 6. Canada Canada (6)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 8. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (4)
 9. Frankrijk Frankrijk (2)
 10. Zwitserland Zwitserland (1)
 11. Engeland Engeland (1)
 12. Portugal Portugal (1)
 13. Qatar Qatar (1)
 14. Zweden Zweden (1)
 15. Uruguay Uruguay (1)
 16. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettanin hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettanin in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettanin de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettanin een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bettanin stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettanin.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bettanin hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettanin maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bettanin veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bettanin, zoals we kunnen zien.

 1. Betanin
 2. Bethmann
 3. Bettman
 4. Bittmann
 5. Boutamin
 6. Bottmann
 7. Batman
 8. Bedman
 9. Beitman
 10. Bitman
 11. Bittman
 12. Bodmann
 13. Bodtmann
 14. Botamino
 15. Boutinon
 16. Butman
 17. Buttinoni
 18. Boutamine
 19. Batmane
 20. Botman
 21. Batienon
 22. Battman
 23. Badman
 24. Bateman
 25. Batemon
 26. Batmonkh
 27. Beideman
 28. Boatman
 29. Bodemann
 30. Bodenan
 31. Bodman
 32. Bodmin
 33. Boeteman
 34. Boothman
 35. Bootman
 36. Bothman
 37. Budman
 38. Buthman
 39. Batmam
 40. Beadman