Achternaam BettarelloMeer weten over de achternaam Bettarello is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettarello in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettarello leven.

De Bettarello achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettarello, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettarello zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettarello

Bekijk kaart van de achternaam Bettarello

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettarello ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettarello draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettarello die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettarello vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettarello zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettarello onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettarello in de wereld

 1. Italië Italië (327)
 2. Brazilië Brazilië (153)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 4. Argentinië Argentinië (1)
 5. Duitsland Duitsland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettarello hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettarello in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettarello de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettarello een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bettarello stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettarello.

 1. Buttarello
 2. Bitarello
 3. Battarelli
 4. Bittarelli
 5. Buttarelli
 6. Botarell
 7. Botterell
 8. Bottrell
 9. Bitarelli
 10. Botarelli
 11. Batarel
 12. Battreal
 13. Battreall
 14. Betterley
 15. Betterly
 16. Botrell
 17. Buttrill
 18. Boitrelle
 19. Boutarel
 20. Botterill
 21. Bottrill
 22. Bitterl
 23. Bitterly
 24. Boterel
 25. Botherel
 26. Butterly
 27. Bottiroli
 28. Botrel
 29. Batarlan
 30. Butterley
 31. Boitrel
 32. Beaudreault
 33. Bidirel
 34. Buturla
 35. Buturlin
 36. Butruille
 37. Badril
 38. Baudreuil
 39. Biederwolf
 40. Bodirlau