Achternaam BettefortMeer weten over de achternaam Bettefort is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettefort in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettefort leven.

De Bettefort achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettefort, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettefort zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettefort

Bekijk kaart van de achternaam Bettefort

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettefort ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettefort draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettefort die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettefort vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettefort zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettefort onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettefort in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (6)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettefort hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettefort in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettefort de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettefort een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bettefort enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bettefort stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettefort.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bettefort hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettefort maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Battefort
 2. Batteford
 3. Badefort
 4. Bedford
 5. Bideford
 6. Badford
 7. Battiferri
 8. Bodford
 9. Bodiford
 10. Byttebier
 11. Bedberry
 12. Batbayar
 13. Bedbur
 14. Budberg
 15. Bideburu
 16. Batabaire
 17. Bathaver
 18. Battafarano
 19. Bitabar
 20. Bitabare
 21. Bedbury
 22. Bidaburu
 23. Bideberry
 24. Bideberri
 25. Bidabur
 26. Bedborough
 27. Böðvarsson
 28. Böðvarsdóttir