Achternaam BettelliMeer weten over de achternaam Bettelli is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettelli in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettelli leven.

De Bettelli achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettelli, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettelli zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettelli

Bekijk kaart van de achternaam Bettelli

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettelli ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettelli draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettelli die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettelli vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettelli zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettelli onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettelli in de wereld

 1. Italië Italië (1713)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (130)
 3. Frankrijk Frankrijk (51)
 4. Argentinië Argentinië (20)
 5. Brazilië Brazilië (15)
 6. Venezuela Venezuela (11)
 7. Australië Australië (5)
 8. Canada Canada (4)
 9. Engeland Engeland (2)
 10. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 11. België België (1)
 12. Colombia Colombia (1)
 13. India India (1)
 14. Monaco Monaco (1)
 15. Nederland Nederland (1)
 16. Portugal Portugal (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettelli hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettelli in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettelli de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettelli een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettelli. Dit komt doordat de achternaam Bettelli vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bettelli stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettelli.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bettelli, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bettelli, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bettelli met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Battelli
 2. Betelli
 3. Bottelli
 4. Bettella
 5. Batelli
 6. Battell
 7. Battelle
 8. Bethell
 9. Beutell
 10. Bottell
 11. Butelli
 12. Buttell
 13. Botelli
 14. Betwell
 15. Bettoli
 16. Betalli
 17. Bitelli
 18. Batell
 19. Batelle
 20. Battel
 21. Batteley
 22. Beadell
 23. Beautell
 24. Bedell
 25. Bedwell
 26. Beitel
 27. Betall
 28. Beteley
 29. Betelu
 30. Bethel
 31. Betilla
 32. Bettle
 33. Betwill
 34. Beutel
 35. Beuttel
 36. Biadelli
 37. Bithell
 38. Bittel
 39. Boatella
 40. Bootello