Achternaam BetteridgeMeer weten over de achternaam Betteridge is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betteridge in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betteridge leven.

De Betteridge achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betteridge, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betteridge zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betteridge

Bekijk kaart van de achternaam Betteridge

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betteridge ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betteridge draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betteridge die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betteridge vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betteridge zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betteridge onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betteridge in de wereld

 1. Engeland Engeland (3355)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (646)
 3. Australië Australië (434)
 4. Canada Canada (374)
 5. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (129)
 6. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (75)
 7. Schotland Schotland (39)
 8. Wales Wales (34)
 9. Frankrijk Frankrijk (20)
 10. Singapore Singapore (19)
 11. Eiland Man Eiland Man (17)
 12. Spanje Spanje (16)
 13. Duitsland Duitsland (6)
 14. Botswana Botswana (4)
 15. China China (4)
 16. Noord-Ierland Noord-Ierland (3)
 17. Italië Italië (2)
 18. Noorwegen Noorwegen (2)
 19. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 20. Griekenland Griekenland (1)
 21. Ierland Ierland (1)
 22. Jersey Jersey (1)
 23. Maleisië Maleisië (1)
 24. Nederland Nederland (1)
 25. Filipijnen Filipijnen (1)
 26. Zweden Zweden (1)
 27. Thailand Thailand (1)
 28. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betteridge hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betteridge in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betteridge de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betteridge een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betteridge enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betteridge. Dit komt doordat de achternaam Betteridge vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betteridge stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betteridge.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betteridge hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betteridge maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bettridge
 2. Betterton
 3. Bat-erdene
 4. Batterton
 5. Bethard
 6. Bethards
 7. Baterdene
 8. Bittard
 9. Bederddine
 10. Bitterton
 11. Batarrita
 12. Beathard
 13. Bedard
 14. Beddard
 15. Bedward
 16. Betoret
 17. Butard
 18. Bitarte
 19. Badredine
 20. Batard
 21. Botarda
 22. Bitard
 23. Boutard
 24. Boitard
 25. Bétard
 26. Bitritto
 27. Badridine
 28. Bedreddine
 29. Baderot
 30. Badreddine
 31. Beaudrot
 32. Bedortha
 33. Bidard
 34. Bidarte
 35. Bodard
 36. Boothroyd
 37. Boudrad
 38. Boutarrada
 39. Badreddin
 40. Badredin