Achternaam BeuckelsMeer weten over de achternaam Beuckels is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beuckels in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beuckels leven.

De Beuckels achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beuckels, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beuckels zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beuckels

Bekijk kaart van de achternaam Beuckels

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beuckels ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beuckels draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beuckels die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beuckels vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beuckels zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beuckels onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beuckels in de wereld

 1. België België (107)
 2. Chili Chili (1)
 3. Duitsland Duitsland (1)
 4. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beuckels hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beuckels in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beuckels de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beuckels een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beuckels enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Beuckels hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beuckels maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beuckels, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beuckels, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beuckels met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Buckels
 2. Bucels
 3. Baucells
 4. Beckles
 5. Besels
 6. Bessels
 7. Buckles
 8. Buckless
 9. Bakels
 10. Beccles
 11. Bausells
 12. Beagles
 13. Bucholz
 14. Buckholz
 15. Bugles
 16. Bacelis
 17. Bouchelga
 18. Bacelos
 19. Bakalis
 20. Basells
 21. Basols
 22. Bassols
 23. Bezolles
 24. Bjelke
 25. Bookless
 26. Bouchalga
 27. Boukhlik
 28. Buchalski
 29. Buchholz
 30. Bugielski
 31. Besselsen
 32. Bacalso
 33. Bekelech
 34. Bogles
 35. Backoulas
 36. Bakalus
 37. Bukalski
 38. Bacalles
 39. Bukalska
 40. Buchalik