Achternaam BeukersMeer weten over de achternaam Beukers is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beukers in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beukers leven.

De Beukers achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beukers, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beukers zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beukers

Bekijk kaart van de achternaam Beukers

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beukers ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beukers draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beukers die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beukers vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beukers zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beukers onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beukers in de wereld

 1. Nederland Nederland (2064)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (120)
 3. Australië Australië (50)
 4. Canada Canada (30)
 5. Duitsland Duitsland (18)
 6. België België (14)
 7. Singapore Singapore (13)
 8. Thailand Thailand (11)
 9. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (10)
 10. Israël Israël (9)
 11. Brazilië Brazilië (7)
 12. Engeland Engeland (5)
 13. Noorwegen Noorwegen (5)
 14. Zwitserland Zwitserland (4)
 15. Zweden Zweden (4)
 16. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (3)
 17. Frankrijk Frankrijk (3)
 18. Ierland Ierland (2)
 19. Italië Italië (2)
 20. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 21. Spanje Spanje (1)
 22. Schotland Schotland (1)
 23. Wales Wales (1)
 24. Maleisië Maleisië (1)
 25. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 26. Suriname Suriname (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beukers hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beukers in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beukers de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beukers een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beukers enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beukers. Dit komt doordat de achternaam Beukers vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beukers stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beukers.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Beukers hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beukers maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Beckers
 2. Bekkers
 3. Beuckers
 4. Beekers
 5. Backers
 6. Beshers
 7. Beziers
 8. Bickers
 9. Bueckers
 10. Beijers
 11. Buekers
 12. Boekers
 13. Beshears
 14. Besherse
 15. Beshirs
 16. Biggers
 17. Bogaers
 18. Bogers
 19. Boshers
 20. Bougars
 21. Boukhris
 22. Buxeres
 23. Buygers
 24. Bykerk
 25. Bejeres
 26. Boukris
 27. Böckers
 28. Baggers
 29. Becheras
 30. Boggers
 31. Bagueras
 32. Baixeras
 33. Bajeras
 34. Becares
 35. Becaris
 36. Beckerich
 37. Beikirch
 38. Beshires
 39. Bessieres
 40. Bezares