Achternaam BeuningMeer weten over de achternaam Beuning is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beuning in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beuning leven.

De Beuning achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beuning, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beuning zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beuning

Bekijk kaart van de achternaam Beuning

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beuning ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beuning draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beuning die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beuning vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beuning zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beuning onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beuning in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (424)
 2. Duitsland Duitsland (85)
 3. Nederland Nederland (22)
 4. Canada Canada (6)
 5. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beuning hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beuning in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beuning de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beuning een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beuning enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beuning. Dit komt doordat de achternaam Beuning vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Beuning hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beuning maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Beuning veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Beuning, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beuning, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beuning, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beuning met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Behning
 2. Beining
 3. Bening
 4. Benning
 5. Buning
 6. Beening
 7. Banning
 8. Bayning
 9. Beninga
 10. Benninga
 11. Bennings
 12. Bennink
 13. Binning
 14. Boehning
 15. Boening
 16. Bohning
 17. Bonning
 18. Buening
 19. Buenning
 20. Buming
 21. Buninga
 22. Bunning
 23. Benninger
 24. Boninga
 25. Bonninga
 26. Bunninga
 27. Bunyang
 28. Bunyong
 29. Bonang
 30. Beninca
 31. Benninck
 32. Baumunk
 33. Benington
 34. Benningham
 35. Bennington
 36. Benonza
 37. Binninger
 38. Bomang
 39. Banunis
 40. Bininci