Achternaam BeuntzaMeer weten over de achternaam Beuntza is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beuntza in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beuntza leven.

De Beuntza achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beuntza, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beuntza zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beuntza

Bekijk kaart van de achternaam Beuntza

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beuntza ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beuntza draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beuntza die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beuntza vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beuntza zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beuntza onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beuntza in de wereld

 1. Spanje Spanje (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beuntza hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beuntza in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beuntza de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beuntza een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beuntza enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beuntza stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beuntza.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Beuntza veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Beuntza, zoals we kunnen zien.

 1. Bentz
 2. Buntz
 3. Bantz
 4. Benetz
 5. Benitz
 6. Bentch
 7. Bentes
 8. Bentos
 9. Bentosa
 10. Bents
 11. Bentzel
 12. Bentzen
 13. Bientz
 14. Bintz
 15. Bontz
 16. Bunts
 17. Bentaj
 18. Bentje
 19. Bentke
 20. Bendka
 21. Bants
 22. Bantug
 23. Beaumetz
 24. Bendas
 25. Bendezu
 26. Bendig
 27. Bendik
 28. Bendis
 29. Bendix
 30. Bendos
 31. Benidze
 32. Benites
 33. Benitez
 34. Bennetch
 35. Bennetts
 36. Bentick
 37. Bentsen
 38. Bentson
 39. Bentzler
 40. Bentzmann